Video: De ruim 100 koeien van Melkveebedrijf Commijs waren door het dolle heen: ze mochten weer de wei in

1687
Screenshot video

Maasdam – Uitgelaten dartelden ze zaterdagmiddag voor het eerst sinds maanden weer in de wei, de ruim 100 koeien van Melkveebedrijf Commijs in Maasdam.

De koeien worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week gemolken door twee melkrobots . De melk wordt om de 3 dagen opgehaald en gaat dan naar de fabriek. Sinds zaterdag lopen de melkkoeien overdag weer in de wei. Wie een kijkje wil namen kan terecht op Woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur, Zaterdag 10.00-17.00 Zondag 12.00-18.00.  Bezoek voor meer informatie www.hoekschezuivel.nl

Als zuivelleverancier verkoopt de Hoeksche Zuivel –  Melkveebedrijf Commijs hun producten aan diverse afnemers in Zuid-Holland. Daarnaast verkopen ze  ambachtelijk hoeve ijs in hun eigen boerderijwinkel. Boeren maken (h)eerlijke producten met ingrediënten die dichtbij en zichtbaar te vinden zijn op het bedrijf. Met deze producten willen wij het boerenleven weer terugbrengen bij de consument, waardoor er meer waardering voor het landschap en boeren zal zijn. Het lokale product is het waard om herkent en gekend te worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.