Lintjesregen 2021 in de Hoeksche Waard: Arno Veldhoen uit Puttershoek is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Meneer Arno Veldhoen (67) uit Puttershoek is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau 🏅 Hij zet zich al decennia lang in voor de lokale samenleving. Eerst combineerde hij dit met zijn werk. Nu hij gepensioneerd is, richt hij zich volledig op zijn vrijwillige taken. - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Puttershoek – Zoals ieder jaar regent het de werkdag voorafgaand aan Koningsdag lintjes in de Hoeksche Waard. Vanwege de coronamaatregelen werd de zogenoemde Lintjesregen (Algemene Gelegenheid) ook dit jaar in een ander jasje gestoken. Burgemeester Bram van Hemmen ging met passend vervoer langs de deur van Meneer Arno Veldhoen (67) in Puttershoek om het lintje persoonlijk uit te reiken.

Meneer Arno Veldhoen (67) woont in Puttershoek en is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Meneer Veldhoen zet zich al decennia lang in voor de lokale samenleving. Eerst combineerde hij dat met zijn werk bij Kemira Pernis Offset Drukkerij. Nu hij gepensioneerd is, richt hij zich volledig op zijn vrijwillige taken. Sinds 1994 is hij als vrijwilliger betrokken bij en actief voor de EHBO vereniging Puttershoek/Maasdam. Hij zet zich in als EHBO’er en burgerhulpverlener. Daarnaast ondersteunt hij bij de opleiding en training van collega’s.

Sinds 2009 is meneer Veldhoen ook vrijwilliger bij het Rode Kruis Hoeksche Waard. Hij is logistiek coördinator, EHBO-docent en teamleider van de evenementenhulp. Daarnaast verleent hij psychosociale noodhulp en is hij teamleider Bevolkingszorg Zuid-Holland. Vanaf 2013 is meneer Veldhoen ook vrijwilliger bij De Vlier, een activiteitencentrum voor mensen met een beperking in Puttershoek. Daar is hij begeleider bij onder meer het houtbewerken en zwemmen. Ook verricht hij allerlei hand- en spandiensten en draagt hij zorg voor het vervoer naar diverse activiteiten, zoals tennis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren