Online webinar ‘Digitale nalatenschap’

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche WaardBijna iedereen wil het eeuwige leven. Maar als je even nadenkt: is dat wel zo’n goed idee? En als je er zelf niet meer bent: hoe zit het dan digitaal? Daarover gaat de online webinar ‘Digitale nalatenschap’ op dinsdag 11 mei om 19.30h bij de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Je digitale nalatenschap of online erfenis bestaat uit al je online accounts, online schulden en tegoeden en je cryptotegoeden. Je denkt er natuurlijk liever niet over na, maar na je overlijden blijf je online gewoon verder leven als je je digitale nalatenschap niet regelt.

Bedenk maar eens, je Facebook, Instagram en LinkedIn account stoppen niet als je overlijdt. Je foto’s blijven aanwezig in de Cloud en je cryptomunten zijn ineens van niemand. Het is belangrijk om deze online erfenis goed te regelen.

Wie zich aanmeldt via de website van Bibliotheek Hoeksche Waard, krijgt uiterlijk een dag van te voren een deelnamelink voor ZOOM via de mail. ZOOM webinar digitale nalatenschap | dinsdag 11 mei 19.30 uur | € 2,00 voor leden | 15% korting met plus-abonnement | zonderabonnement 15% extra | Schrijf je in via de agenda op www.debhw.nl/agenda.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.