De Eilandhopper komt eraan!

0
926
Foto Deltafun

De Eilandhopper komt eraan! De Eilandhopper is jouw gids voor een te gekke zomervakantie op de Zuid-Hollandse eilanden! Gedurende de gehele zomervakantie krijg je gratis toegang of korting op leuke uitjes in de regio. Initiatiefnemers Ferry den Hoed en Sanne Elenbaas van DeltaFun zijn trots op de unieke samenwerkingen die in korte tijd gerealiseerd zijn.


Sanne: ´Ons doel is om de basisschooljeugd van Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en de Hoeksche Waard zowel leuke, sportieve als educatieve uitstapjes te bieden gedurende de zomervakantie. Door middel van de Eilandhopper worden ouders met kinderen gestimuleerd een lokaal dagje uit te ondernemen.´ Ferry: ´We zijn trots om te mogen vertellen dat het aanbod ontzettend divers is en tevens goed verdeeld over alle drie de eilanden. Van pluktuinen tot musea, van watersporten tot boerderijen, van restaurants, bezoekerscentra tot bibliotheken. Voor elk budget, voor elke leeftijd en voor elke interesse is er gegarandeerd aanbod!´

Michelle Konsman van Pluktuin Oostvoorne is één van de aanbieders in de Eilandhopper. ´Wij hebben een safari uitgezet door het maisdoolhof, met verschillende opdrachten kan je een letter verdienen. Op deze manier is het niet alleen enorm spannend om te dwalen tussen het hoge maïs, maar zit er ook nog een leuk en educatief karakter aan vast. Ook is het natuurlijk goed dat we Voorne-Putten verder promoten, want er is hier genoeg te doen en te beleven!´

Hanneke de Baar van Eibaar in Den Bommel doet ook mee; ´Bij Pluimveebedrijf Eibaar in Den Bommel zorgen we dat elke kip lekker in haar kippenvel zit. En kippen die het naar hun zin hebben, leggen de lekkerste eieren. Je ziet hoe de kippen worden gehouden en de eieren worden verzameld en gesorteerd.´

Claudia Reijnen van Plukhoek Mookhoek in de Hoeksche Waard staat ook vernoemd: ´Wij willen mensen graag kennis laten maken met onze stichting, van de opbrengst van de pluktuin verzorgen wij jeugdzorg- en onderwijs in de natuur. In de zomer kan je bij ons fruit plukken zoals peren en bramen, het terras onveilig maken én je eigen bloemen plukken! We zijn het ritje Hoeksche Waard meer dan Waard!´

Sanne: ´Zowel verborgen parels die écht het ontdekken waard zijn, tot de grote namen als Center Parcs, Staatsbosbeheer, JumpXL en Zeil- en surfcentrum Brouwersdam, van Plukhoek Mookhoek tot GoLife in den Bommel. Of wat dacht je van een moeder-dochter beautymomentje bij 4You? Deze zomer hoef je niet weg, en ga je wel, dan heb je alsnog genoeg leuks voor de andere weken!´

Ferry: ´De Eilandhoppers worden uitgedeeld op de scholen in de week voor de zomervakantie, dat zijn ruim 23.000 leerlingen! Ook is er door diverse campings interesse getoond voor hun gasten, de Eilandhoppers zijn bij ons te bestellen via DeltaFun.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.