Echtpaar Vrakking-Fokker uit Oud-Beijerland viert diamanten huwelijk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Echtpaar Vrakking-Fokker uit Oud-Beijerland viert diamanten huwelijk - Foto Gemeente HW

Oud-Beijerland – Het is vandaag feest voor Jan (84) en Ans (84) Vrakking-Fokker uit Oud-Beijerland. Ze vieren hun 60-jarig huwelijksjubileum. Dorpswethouder Paul Boogaard belde vanochtend met het echtpaar om hen te feliciteren namens het gemeentebestuur. Ook ontvingen zij een mooie bos bloemen.

Jan en Ans leerden elkaar kennen bij de dansvereniging in Hilversum. Jan moest wat moeite doen om Ans voor zich te winnen, maar sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Jan werkte vroeger bij de ABN en werd in 1967 overgeplaatst van de ABN in Bussum naar Oud-Beijerland. Met veel plezier woont het echtpaar inmiddels al 47 jaar aan de Jan-Tooropstraat. Jan is weg van het mannenkoor uit Maastricht, de Mastreechter Staat, en biedt maar al te graag zijn hulp aan. Een aantal koorleden vroeg zelfs een koninklijke onderscheiding voor hem aan. Deze ontving hij in 2015. Ans heeft altijd voor haar kinderen gezorgd en was vrijwilliger voor de Welfare. Nu brengt ze veel van haar tijd door met handwerken, zoals borduren, breien en haken. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren