Ook goed nieuws voor horeca in de Hoeksche Waard: kroegen hoeven vrijdag niet om 22.00 uur dicht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Pixabay

Hoeksche Waard – Hoewel door de corona-maatregelen alle horeca-gelegenheden om 22.00 uur zouden moeten sluiten, wordt die sluitingstijd ook in de Hoeksche Waard in opvolging van Rotterdam vrijdagavond niet gehandhaafd voor horeca met een nachtontheffing.

Burgemeester van Hemmen heeft net zoals Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam besloten om langere openingstijden te gedogen, omdat op zaterdagochtend de nieuwe versoepelingen in gaan. Dat laat de gemeente aan Hoeksche Waard Nieuws weten.

Door de nieuwe regels zou een bijzondere situatie ontstaan voor horeca-gelegenheden die onder normale omstandigheden tot na middernacht geopend mogen blijven. Zij zouden dan op vrijdagavond de deuren moeten sluiten, om vervolgens rond middernacht op zaterdagochtend weer open te gaan. Burgemeester van Hemmen heeft net als Aboutaleb besloten om te gedogen dat deze gelegenheden open blijven.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.