Video: Raad in beeld met griffier Geertje de Schipper

184
Archieffoto Geertje de Schipper hier nog mer rood haar.

Hoeksche Waard – Gemeente Hoeksche Waard heeft net als alle gemeenten in Nederland een gemeenteraad. 1 keer in de 4 jaar gaan de inwoners van de Hoeksche Waard, tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Maar wat doet een gemeenteraad eigenlijk?

De komende tijd komt u door de videoserie ‘Raad in beeld’ meer te weten over de gemeenteraad Hoeksche Waard. In de allereerste video is aan het woord Geertje de Schipper, griffier van de gemeenteraad. Ze geeft bijvoorbeeld antwoord op de vraag wat deze raad zo bijzonder maakt. Benieuwd naar haar antwoord?

Bekijk hieronder de video.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.