Aan tafel bij Joost: Google Routines, wie wat waar!

0
190

Één van de meest belangrijkste puzzelstukjes om verschillende acties in een smarthome, automatisch te laten uitvoeren door je Google Assistent.

Sinds bijna een jaar zijn de routines nu ook met de Nederlandse taal goed te gebruiken. Super handig en leuk, maar soms kan het lastig zijn om ze in te stellen. En dat terwijl dat laatste toch best wel meevalt. Met een simpel commando, tijdstip of gewoon door het thuiskomen, je verlichting, verwarming, gordijnen, muziek en beeld automatisch bedienen…

In deze video laat Joost je verschillende mogelijkheden zien hoe hij en kijkers van dit kanaal, de routines in Google Home gebruiken. Kijk dus snel en laat je inspireren.

WINACTIE. In deze video maak je kans op een waanzinnig SmartHome pakket, bestaande uit een Google NEST Hub, 2de generatie EN een Philips HUE starter kit. Kijk de video en zet je antwoord op de vraag die Joost stelt, in de comments door hier te klikken. ! Uit de goede antwoorden, laten we de nieuwe Google NEST Hub, een winnaar kiezen !

Lid worden van de Facebook community? Dat kan hier

Overige social media kanalen kun je hier vinden:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.