Vaccinatielocatie Oud-Beijerland sluit per 23 augustus

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto GGD

Oud-Beijerland – GGD Zuid-Holland zuid heeft vandaag bekendgemaakt dat de vaccinatielocatie in sportcentrum De Boogerd in Oud-Beijerland sluit per 23 augustus. Inwoners die op die datum of later een afspraak hebben op deze locatie, krijgen bericht per sms over een andere locatie. Tot en met 22 augustus kunnen mensen in De Boogerd terecht voor een vaccinatie. Daarna wordt alles in de oude staat teruggebracht, zodat scholen en verenigingen weer gebruik kunnen maken van de sporthal met de start van het nieuwe schooljaar.

In heel het land sluiten vaccinatielocaties de komende tijd, omdat de GGD kan gaan afschalen. Er zijn inmiddels 21 miljoen prikken gezet en een groot deel van de Nederlanders is volledig gevaccineerd. Daarnaast hebben jongeren van 12 tot en met 17 jaar inmiddels een uitnodigingsbrief gehad en kunnen ze als ze dat willen voor het begin van het schooljaar een 1e prik krijgen. Logischerwijs neemt het aantal afspraken per dag de komende weken fors af. Inwoners die een afspraak maken voor een datum na 22 augustus, worden telefonisch of via de online afsprakenplanner doorverwezen naar de dichtstbijzijnde locatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren