Goed nieuws: Bike Totaal Van der Koog Strijen gaat weer open na brand

1753

Strijen – Na een dag keihard werken door het personeel van Bike Totaal Van der Koog in Strijen gaat de fietsenmaker van Strijen op woensdag 4 augustus weer open!

Arthur Keizer eigenaar van Bike Totaal van der Koog in Strijen en Numansdorp: De Winkel is weer open voor reparatie en verkoop. helaas zijn alle gebruikte fietsen gesneuveld. Maar alle reparatie fietsen van klanten en nieuwe fietsen gespaard gebleven. We verwelkomen  u graag weer in onze winkel in Strijen!

Bike Totaal Van der Koog Strijen 

Ultiem fietsplezier, dat staat bij ons voorop! Wij bieden optimale service, kwaliteit en vakmanschap en doen elke dag ons best om onze klanten goed en deskundig te adviseren. 

We hebben een breed assortiment A-merk (elektrische) fietsen, zodat iedere fietsliefhebber bij ons de deur uitgaat met een geschikte fiets én bijpassende accessoires.

Adresgegevens

Kerkstraat 43291 AL Strijen

Plan je route

Openingstijden

Maandag – Gesloten
Dinsdag – 08:30 – 17:30
Woensdag – 08:30 – 17:30
Donderdag – 08:30 – 17:30
Vrijdag – 08:30 – 17:30
Zaterdag – 08:30 – 16:00
Zondag = Gesloten
 
Vakantiesluiting: van dinsdag 10 augustus t/m zaterdag 21 augustus zijn wij gesloten. Ons filiaal in Numansdorp is tijdens deze periode wel voor u geopend.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.