Gezondheidspraktijk Noordzij: Benieuwd of jij corona hebt gehad? Zo kom je erachter! 

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Foto Praktijk Noordzij

Westmaas – Corona raast ondertussen al een hele tijd door ons land en veel mensen zijn (zonder dat ze het weten) besmet geweest met het virus. In mijn gezondheidspraktijk rijst bij steeds meer mensen de vraag: heb ik eigenlijk corona gehad? En zo ja, wanneer dan? 

Daar heb ik een antwoord op gevonden, namelijk een uitgebreid covid-19 antistoffen onderzoek. Waarin je niet alleen kunt meten of je corona hebt gehad, maar ook of je antistoffen hebt aangemaakt na een infectie of een vaccinatie. Ook kom je erachter of een vaccinatie goed werkt. Ik neem de meest voorkomende vragen van mijn cliënten met je door: 

Wat wordt er precies getest?

Met dit onderzoek worden er twee antistoffen getest. De IgA antistoffen ontstaan als eerste (binnen 10 dagen na besmetting). Later na de besmetting ontstaan de IgG antistoffen. (na ongeveer 4 weken). 

Waar kom ik allemaal achter? 

  • Of je Covid-19 hebt gehad en wanneer 
  • Of je nog steeds antistoffen tegen Covid-19 hebt 
  • Of je antistoffen hebt aangemaakt na een opgelopen infectie 
  • Of je antistoffen hebt aangemaakt na een vaccinatie 
  • Hoeveel antistoffen je hebt aangemaakt na een infectie en/of vaccinatie 
  • Welke antistoffen je hebt aangemaakt (recente IgA antistoffen of langdurige IgG antistoffen) 
  • Of de vaccinatie goed werkt (titerbepaling) 

Waar kom ik niet achter? 

  • Of je nu corona hebt 
  • Of je een verhoogd risico op corona hebt 
  • Of je immuun bent tegen het corona virus 

Op welk moment kan ik het beste testen?

Vanaf 10 dagen na het optreden van de symptomen kon een gevoeligheid van 100% worden aangetoond met het gecombineerde gebruik van de Anti-SARS-CoV-2-ELISA (IgA) en (IgG). 

Hoe betrouwbaar is dit onderzoek?

Dit onderzoek het meest betrouwbare laboratoriumonderzoek (COOA en COROG) op de markt waarin zowel IgA als IgG antistoffen op een SARS-CoV-2 infectie worden onderzocht. Het onderzoek is aangepast aan de WHO-standaard en is CE-gecertificeerd. 

Wat zijn de kosten?

Actieprijs: €199,- nu met medische verklaring voor maar €9,99,- i.p.v. €32,50,- 

Hoe werkt het precies? 

1. Aanvragen Plaats je aanvraag door contact op te nemen per e-mail [email protected] Vermeld dat je dit onderzoek wilt afnemen. Wij nemen je aanvraag binnen 24 uur (m.u.v. weekenden en vakantieperiodes) in behandeling. Is je aanvraag volledig? Dan ontvang je van ons binnen 3 werkdagen het testpakket in huis. 

2. Prikken Met het ontvangen testpakket maak je een afspraak bij een prikpunt dicht bij jou in de buurt. Er is altijd een prikpunt op 10 km van je woonplaats aanwezig. 

3. Telefonisch consult Binnen enkele werkdagen ontvangt Gezondheidspraktijk Noordzij jouw uitslag. Deze zal vervolgens telefonisch met je worden besproken. 

Heb je nog meer vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Romy van Gezondheidspraktijk Noordzij. 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren