Feestelijke opening “De Wielewaal” Puttershoek|Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De Wielewaal in Strijen

Puttershoek – Na ruim 1,5 jaar is het de groep vrijwilligers gelukt dat de mobiliteit in de dorpen Puttershoek en Maasdam versterkt wordt door middel van deze Electic Wheels. De Wielewaal, zoals het voertuig ook in Strijen en ’s-Gravendeel genoemd wordt, biedt de uitkomst om de korte ritten in de dorpen zelf te rijden.

De visie van de Wielewaal is uitstel en afstel van eenzaamheid. Daar is mobiliteit een belangrijk aspect van. Door middel van de Wielewaal kunt u gebruik (blijven) maken van noodzakelijke voorzieningen in de buurt. Zoals naar de fysiotherapeut, een vers visje halen op de markt of een bezoekje aan een vriend of vriendin. De E-Wheels is een praktisch, lokaal en laagdrempelige vervoersmiddel.

Op woensdag 1 september is de feestelijke opening van de Wielewaal op het Zomerplein te Puttershoek. Het vindt plaats op het binnenplein van locatie ’t Huys te Hoecke te Puttershoek. De opening start om 13:30 en wordt geopend met een optreden van het Shantykoor Hoeksche Waard. Wethouder Joanne Blaak zal de 1e passagier zijn van de Wielewaal Puttershoek|Maasdam. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Op zaterdag 4 september is de Wielewaal te zien voor de bezoekers van de opening van Korenmolen De Lelie. Voor vragen kunt u terecht bij Linda van der Wal via [email protected] of 06-82848467.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.