Brillen Atelier voor 4 jaar sponsor van v.v. ‘s-Gravendeel.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Sandra Barth

‘s-Gravendeel – Vanaf dit seizoen sponsort Brillen Atelier de jeugdtrainers van v.v. ‘s-Gravendeel voor maar liefst 4 jaar. 

Muriel en Margret Oosting wonen allebei in de Hoeksche Waard. Margret zegt hierover: “Voor ons dorp is het enorm belangrijk dat er gezonde en gezellige verenigingen te vinden zijn waar jongens en meiden samen kunnen sporten en spelen. Wij zijn dan ook enorm blij om iets voor ‘s-Gravendeel en het verenigingsleven te kunnen betekenen”. 

Muriel vult aan: “Wij hebben een sterke binding met deze voetbalvereniging doordat veel familieleden bij de club hebben gewerkt en gespeeld. Henk Oosting als masseur, Barry als jeugdspeler en later als jeugdtrainer. Zoon Thies voetbalt bij JO13 en onze dochter Leá van 3 staat te trappelen om te beginnen. Zelf heb ik samen met Daniëlle Stam een aantal jaren met veel plezier jeugdactiviteiten en het jeugdkamp georganiseerd”.

Richard den Buitelaar namens de Stichting Voetbalpromotie: “Als vereniging zijn we enorm blij met dit mooie gebaar van de familie Oosting. Zeker in deze voor verenigingen moeilijke tijden”. 

Brillen Atelier is een klein familiebedrijf in ‘s-Gravendeel, sinds maart 2020 gevestigd op de 1ste etage van Modemall Voorwinden. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.