FC Binnenmaas wint 2e bekerwedstrijd overtuigend

1 Min Read
Rijpwetering – Na een lange reis speelde FC Binnenmaas zijn 2e bekerwedstrijd bij sv ROAC in Rijpwetering. De zondag eerste klasser speelt zijn competitiewedstrijden in West-1.

FC Binnenmaas begon sterk en was continue in balbezit. Het voelde dat hier wat te halen viel en na een paar plaagstootjes begon het iets meer risico te nemen, terwijl tegenstander ROAC continue op de counter loerde. Een paar keer kwam ROAC in die situatie, maar waren het de verdedigers van FC Binnenmaas, die de counter onschadelijk maakte.
Daarna sloeg FC Binnenmaas toe en binnen 3 minuten was het 0-3 door Daan (penalty), Wessel en Delano. De concentratie vloeide wat weg, maar voor de rust werd het toch nog 0-4 door een eigen doelpunt (goed doorzetten Leroy).

In de 2e helft een minder geïnspireerd FC Binnenmaas. Het leek zelfs een beetje plichtsmatig, en dat was jammer. ROAC probeerde nog wel iets te forceren, maar kwam duidelijk te kort deze middag. De ruststand bleef staan en zodoende won FC Binnenmaas zijn 2e bekerwedstrijd. Volgende week gaat FC Binnenmaas op bezoek bij RCL.