Museum Hoeksche Waard heeft dringend vrijwilligers nodig

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Museum HW

Heinenoord – Nu Museum Hoeksche Waard weer is geopend komen de aanvragen voor rondleidingen, vergaderingen, kinderfeestjes en fotoshoots binnen. Maar de vrijwilligers voor al deze activiteiten ontbreken helaas. Wij zoeken nog steeds mensen voor zowel de horeca, receptie, rondleiders, toezichthouders, kinderactiviteiten, als de tuingroep, klusgroep, scangroep, ict, communicatie, pr en genealogie. Te veel om op te noemen.

Op dinsdag 21 september organiseren we vanaf 14.00 tot 16.00 uur in ’t Hof van Assendelft, Hofweg 13 te Heinenoord, een speciale informatiemiddag voor de mensen die belangstelling hebben om vrijwilliger te worden. Bent u eenzaam of wilt u iets leuks om handen hebben, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om onder de mensen te komen en wekelijks een gezellige middag of ochtend te hebben.

Wanneer u deze middag bijwoont krijgt u een korte rondleiding door het museum en wordt u geïnformeerd over de diverse werkzaamheden die in het museum gedaan kunnen worden. De aanwezige museummedewerkers zullen uw vragen beantwoorden. Vanzelfsprekend onder het genot van een kopje koffie of thee.

Heeft u belangstelling? Dan kunt u zich via onze website opgeven, www.museumhw.nl   Tijdens de openingsuren van het museum kunt u zich ook telefonisch aanmelden (0186-601535).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.