Huisartsenpost ’t Hellegat in Klaaswaal lanceert nieuwe website met digitale zelftriage

2300

Klaaswaal – De drukte op de huisartsenposten blijft aanhouden, zo ook op de locaties van de Huisartsenpost ’t Hellegat.  Om deze drukte goed te beheersen en te zorgen dat de patiënt de juiste zorg krijgt, op het juiste moment ( bijv. bij spoed snel een afspraak of een spoedvisite) en bij de juiste zorgverlener,  lanceerde Huisartsenpost ’t Hellegat deze week haar nieuwe website. De nieuwe website is compleet gericht op de hulpvraag van de patiënt. Via de  website www.haphellegat.nl krijgt de patiënt nadat een aantal vragen ingevuld zijn over zijn/haart klacht, direct advies zonder dat ze eerst telefonisch contact met de huisartsenpost hoeven te zoeken.

Blijkt uit de online triage dat contact nodig is, dan blijft de huisartsenpost bereikbaar zoals men gewend is. In de toekomst zullen er ook functionaliteiten toegevoegd worden zoals je direct door te laten verbinden of zelf in een online agenda een afspraak te maken.

We verzoeken de bewoners van de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee dan ook om eerst de nieuwe website te bezoeken alvorens de huisartsenpost te bellen.

De huisartsenpost ‘t Hellegat is een samenwerkingsverband tussen de huisartsen in de regio’s Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. De huisartsenpost regelt de huisartsenhulp buiten kantoortijden, dus in de avond, nacht en weekend. De huisartsenpost is er voor spoedzorg en gezondheidsklachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag van uw eigen huisarts.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.