Wat kan Grafverzorging Matahari uit Puttershoek u bieden ?

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Bij de begrafenis of crematie besteedt iedereen graag op zijn eigen manier aandacht aan het afscheid. Dat kan zijn door het plaatsen van een rouwstuk, een boeket of planten; ook door het schrijven van een gedicht, het aansteken van een kaarsje of het neerleggen van een voorwerp met speciale betekenis.

Door omstandigheden komt het voor dat er na verloop van tijd minder aandacht besteed kan worden aan de rustplaats, waardoor deze er minder verzorgd uit kan komen te zien. Met onze expertise kunnen wij samen met u ervoor zorgen dat deze laatste rustplaats er verzorgd uit blijft zien. Grafverzorging Matahari helpt u hierbij.

Grafbeplanting

Op een bepaald moment zal de steen geplaatst worden. Het graf kan dan nog kaal en onbeplant zijn. Naar uw wens of die van de overleden persoon kunnen wij een voorstel doen voor grafbeplanting. Wij zullen met u overleggen wat uw wensen zijn die wij kunnen aanvullen met ons specialisme voordat wij gezamenlijk hieraan vorm geven. Daar waar nodig zullen wij samenwerken met de uitvaartverzorger, de begraafplaats, het crematorium of de steenhouwer.

Het seizoen is wel een factor waar wij rekening mee moeten houden in de keuze van bloemen en planten. Een tijdelijke beplanting (denk aan herfst en winter) is ook mogelijk.

Grafverzorging

Voor een reeds langer bestaand graf maar ook voor nieuwe graven bieden wij mogelijkheden om de verzorging van het graf op ons te nemen. Hierdoor wordt de zorg uit handen genomen en bent u verzekerd voor een graf zoals u of de overledene wenst. Er is een brede keuze aan het verzorgen van begroeiing/beplanting en onderhoud aan grafstenen en combinaties hiervan. Het verzorgen van een graf is niet de taak van de begraafplaats. Deze zorgt voor het algemene onderhoud, zoals het snoeien van bomen en struiken, grasmaaien en het schoonhouden van paden en entree.

Wij bieden een standaardverzorgingspakket aan. De werkzaamheden zullen door ons met alle zorg, respect en waardigheid uitgevoerd worden.

  • Grafverzorging Matahari
  • Groeneweg 4
  • 3297 LA Puttershoek
  • +31654668103

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren