Burgemeester Bram van Hemmen leest voor op De Vliet

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Klaaswaal – ‘Worden wat je wil’, groep 6/8 weet wat de burgemeester als kind wilde worden;Cowboy of Sky Liner. De burgemeester vertelde vol passie over zijn jeugddroom. De kinderen en de burgemeester kwamen tot de conclusie dat je niet altijd wordt wat je vroeger bedacht had.


De kinderen mochten de burgemeester alles vragen. Dat was even wennen want wat durf je te vragen aan de burgemeester. We weten nu dat hij meer van honden dan van katten houdt, dat zijn lievelingskleur hemelsblauw is. Ook vertelde hij van alles over zijn ambtsketen. De kinderen wilde weten of hij op straat herkent wordt en of hij beveiligd moet worden. Dat hoeft hij gelukkig niet. Ook wilde de kinderen weten of hij veel op scholen komt. Zo kwamen de kinderen er achter dat dit het eerste bezoek aan een school in de Hoeksche Waard is sinds zijn installatie. Hoe bijzonder is dat!Tot slot las de burgemeester las voor uit Meester Jaap.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren