Repaircafe Oud-Beijerland weer open vanaf nieuwe locatie

505
Foto PR

Oud-Beijerland – Op zaterdag  16 oktober staan de deuren weer open voor bezoekers met kapotte spullen. Het Repaircafe heeft nieuw gastvrij onderdak gevonden op het Wijckplein van de Open Waard, Zoomwijckplein 11 in Oud-Beijerland. 

Via de ruime entree vindt u op de begane grond de Huiskamer van de Wijk. Daar staan de monteurs, naaisters en messenslijpster voor u klaar. Na inschrijving krijgt u een kop koffie of thee aangeboden en wordt u vanaf 10 uur geholpen. De laatste inschrijving is om 11.45 uur. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid dichtbij. Na lange tijd van gedwongen sluiting is het mooi om weer aan het werk te kunnen gaan. Wel vragen wij u om thuis te blijven als u verkouden bent en verder zoveel mogelijk afstand te bewaren. Graag tot ziens en voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.repaircafe-hoekschewaard.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.