Dagbesteding Hoeksche Waard opent haar deuren voor iedereen

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto Gemiva

Hoeksche Waard – Tijdens de open dag van de Gemiva-SVG Groep op zaterdag 30 oktober maak je kennis met verschillende vormen van dagbesteding voor volwassenen in de Hoeksche Waard. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn de deuren van vier dagbestedingslocaties geopend.

Op recreatieoord Binnenmaas ben je van harte welkom in het spiksplinternieuwe gebouw van de werk- en activiteiten groep de Buitenmaas. De cliënten die in de Buitenmaas werken hebben één ding gemeen: zij houden van buiten werken. Het nieuwe gebouw heeft meer ruimte en dat betekent dat we meer plek hebben voor (nieuwe) cliënten!

Ook opent Boezem & Co aan de Boezemsingel in Oud-Beijerland haar deuren tijdens deze speciale open dag. Deze duurzame, multifunctionele accommodatie is voor cliënten een fijne werkplek met veel verschillende werkzaamheden. Leuk weetje: Boezem & Co Sociaal is de naam van de ontmoetingsruimte in Boezem & Co. Een ruimte die échte ontmoeting mogelijk maakt en waar elke dag mensen zijn om een praatje mee te maken of een kop koffie of thee mee te drinken. In Numansdorp neem je een kijkje bij ons vernieuwde activiteitencentrum De Dorpsmolen. Deze locatie vind je aan de Torenstraat 16, achter de Dorpskerk. In deze locatie is de dagbesteding heel divers, denk bijvoorbeeld aan het maken van producten voor de verkoop in onze cadeauwinkel Gemivaria in Strijen (ook geopend tijdens deze open dag!). Vanuit de Dorpsmolen gaan er ook cliënten participeren bij het zorgcentrum Alerimus en helpen daar o.a. in het sociaal café Amalia.  Bij Gemivaria, de cadeau- en kopieerwinkel aan de Kerkstraat in Strijen wordt de hele week voorafgaand aan de open dag feest gevierd. Het 25-jarig bestaan wordt gevierd met een heuse Feestweek! Van 23 t/m 30 oktober zijn er elke dag leuke (win)acties zoals het bedrukken van tassen, koffertjes en rompertjes, er is een kleurwedstrijd en, ook leuk, op woensdag kun je je laten schminken.

Dagbesteding Hoeksche Waard is voor iedereen met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. De Gemiva-SVG Groep biedt een ruim aanbod aan dagbesteding op diverse locaties in de Hoeksche Waard. De dagbesteding is heel divers: van catering tot handvaardigheid en van administratief werk tot tuinonderhoud. Maar ook belevingsactiviteiten en het instant houden van vaardigheden bieden we aan. De Dagbesteding vindt plaats op onze eigen locaties, maar ook bij zorgcentra, scholen en andere instellingen. Tijdens de open dag op zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 16.00 uur geven we graag een kijkje achter de schermen van ons bijzondere werk. Je bent van harte welkom en jouw bezoek wordt enorm gewaardeerd: Samen maken we het verschil!

Wilt u meer informatie over onze dagbesteding? Neem dan een kijkje op onze website www.gemiva-svg.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren