Huiskameravond ‘ Leven met dementie ‘ in De Open Hof kerk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Oud-Beijerland – Op de dag van de Mantelzorg, donderdag 11 november, organiseert De Open Hof een Huiskameravond over “Leven met dementie”. Welke impact heeft dementie op het dagelijks leven van degene die de diagnose krijgt en van hen die er omheen staan? 

Met elkaar wordt er stilgestaan bij de verwarring en onzekerheid die de diagnose brengt en bij manieren om ermee te leren omgaan. Angeline Schoor, harpiste en coach, zal in muziek vertalen wat leven met dementie betekent; ze zal de aanwezigen begeleiden naar de rust van de acceptatie. 

Ria Los, vrijwilliger bij de werkgroep van het Alzheimer Trefpunt Hoeksche Waard en ds. Lyonne Verschoor van De Open Hof zullen een korte inleiding verzorgen; er is ruimte voor gesprek en het delen van ervaringen. 

Iedereen is van harte welkom op donderdag 11 november in de huiskamer van De Open Hof, ingang aan de zijkant van het gebouw. De avond begint om 20.00 en zal om ca. 21.30 uur worden afgesloten. 

Aanmelden is niet noodzakelijk. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren