Een verzorgd graf

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Bovenste foto is zoals het graf was en onderste foto is het resultaat van de aanplanting verzorgd door Grafverzorging Matahari

Grafverzorging Matahari heeft weer een dankbare opdracht mogen uitvoeren. Dit keer op de Algemene Begraafplaats in Puttershoek.

De nabestaande/opdrachtgever is een dame die met regelmaat met het Openbaar Vervoer het graf komt bezoeken vanuit Rotterdam. Als zij dan het graf bezoekt vindt ze het fijn dat deze er verzorgd uitziet en niet zoals in de voorgaande periode dat er onkruid staat, dat alles is overwoekerd, dat de steen niet schoon is en dat het gewoon niet goed aanvoelt. Ze vindt het niet praktisch om hier zelf teveel aan te doen en is van mening op deze manier een goede oplossing te hebben gevonden.

Reactie van de familie na het opknappen van de beplanting rond het graf:

“Wat is dat MOOI. Ik ben je zo dankbaar, Ja, dat potje heeft mijn kleindochter ooit neergezet met een tekening voor opa” en “Niemand wil een graf natuurlijk, maar dit is wel de meest prachtige van de hele begraafplaats. Dank, dank!”

Dat zijn toch mooi en dankbare reacties!

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen doen, dan kunt u ons bellen, maar u kunt ook eerst op de website kijken”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren