Startersavond voor beginnende ondernemers op 18 november

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto StartSmartHW

Hoeksche Waard – Start Smart HW: Startersnetwerk en Startcoach Hoeksche Waard organiseren op 18 november vanaf 19:00 uur een Startersavond voor beginnende ondernemers of mensen die willen starten.

Op deze avond presenteert Start Smart HW haar pijlers Start de connectie, Start de Inspiratie, Start de Groei en Start de Invloed, de gemeente haar Ondernemersloket en de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard de Commissie Starters/ZZPers. Daarna krijgen de deelnemers in informatierondes met verschillende specialisten antwoord op al hun vragen over het ondernemerschap. 

Met deze inspirerende bijeenkomst wil Start Smart HW beginnende ondernemers op een interactieve manier samenbrengen en in korte tijd veel praktische informatie bieden. In een aantal vraag-maar-raakrondes bespreken de starters in kleine groepjes hun vragen met de verschillende specialisten. Er zullen experts aanwezig zijn op het gebied van verzekeringen, fiscale -, bank – en juridische zaken, maar ook specialisten die alles kunnen vertellen over zaken als netwerken en coaching. De Startersavond is daardoor niet alleen interessant voor startende ondernemers, maar ook voor mensen die erover denken een eigen bedrijf te beginnen en andere geïnteresseerden.

Deze avond vindt plaats in het Gemeentehuis te Maasdam en is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.startsmarthw.nl

NOTA BENE: Voor toegang wordt om een bewijs van een vaccinatie of een negatieve uitslag van een coronatest gevraagd d.m.v. een QR-code via de CoronaCheck app


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren