Ad Keller nieuwe voorzitter van het college van bestuur van De Hoeksche School

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: PR

Hoeksche Waard – De raad van toezicht van Stichting De Hoeksche School heeft bekend gemaakt dat Ad Keller per 1 april 2022 de nieuwe voorzitter van het college van bestuur van De Hoeksche School zal zijn. De huidige voorzitter van het college van bestuur, Luc van Heeren, gaat, na bijna 20 jaar voorzitterschap, medio mei volgend jaar met pensioen. Ad Keller is momenteel rector/bestuurder van het Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel.


De afgelopen maanden is een zeer zorgvuldig selectieproces doorlopen waarin schoolleiders vanuit het PO en VO, leden van de beide GMR-en, een vertegenwoordiging van het bestuurskantoor, de bestuurder van De Hoeksche School Kinderopvang en leden van de raad van toezicht verschillende gesprekken met kandidaten hebben gevoerd. Unaniem is Ad Keller gekozen als nieuwe bestuurder van De Hoeksche School.

Ad Keller start per 1 april 2022 bij De Hoeksche School en zal, na een korte inwerkperiode, het stokje overnemen van Luc.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren