Atletiek vereniging Spirit overhandigt een cheque t.w.v. €875,- aan Halte Zomervilla.

326
Foto AV Spirit

Hoeksche Waard – Op zaterdag 20 november 2021 is door AV Spirit een cheque t.w.v. €875,- uitgereikt aan Halte Zomervilla. Dit bedrag is bijeengebracht door zowel deelnemers als sponsoren van de Tunnelloop van AV Spirit.

Na een hartelijk en warm ontvangst bij Halte Zomervilla werd er door Renee Ruisch en Miranda van den Brom een rondleiding gegeven en vertelden zij uitgebreid over het ontstaan en de werkwijze van Halte Zomervilla.

Over Halte Zomervilla

Stichting Halte Zomervilla realiseerde in 2019 een woon- en logeerhuis voor jongeren met ernstige meervoudige beperkingen. De ouders van deze kinderen namen het initiatief hiertoe. Een plek midden in het dorp en waar ze mogen zijn wie ze zijn.

Renee en Miranda zijn erg blij met de cheque: “We hebben nog van alles op het verlanglijstje van Halte Zomervilla staan. Zo willen we nog graag een Belevenistafel aanschaffen voor onze jongeren en moet er nog een fietsenstalling gerealiseerd worden. Met deze cheque zijn we weer een stapje dichterbij om dit mogelijk te maken.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.