FRIS Mondzorg in Klaaswaal in september 2016 van start!

0
652

FrisLogoFinal2KLAASWAAL – FRIS Mondzorg is hét adres in Klaaswaal waar u terecht kunt voor alle vormen van mondhygiëne. De conditie van uw mond en gebit is namelijk erg belangrijk. Vanaf september 2016 staat mondhygiëniste Valerie van Brakel als eigenaresse van FRIS Mondzorg in Klaaswaal voor u klaar; en voor uw gebit en mond natuurlijk.

Mondhygiëne is noodzakelijk

De mondhygiëniste of de tandarts: een bezoekje aan één van deze specialisten is voor de meeste mensen niet echt de grootste hobby. Bij FRIS Mondzorg begrijpen we dat, maar we begrijpen ook het belang van een goede mondhygiëne. Die is namelijk zelfs van invloed op uw totale fysieke welbevinden; uw totale gezondheid dus. Het juiste advies en de passende behandeling helpt de conditie van uw mond weer op een goed niveau.

Mondhygiëniste met ervaring in Klaaswaal

FRIS Mondzorg gaat per september 2016 van start in Klaaswaal. Dat we onze praktijk vanaf dat moment openen betekent echter niet dat we geen ervaring hebben. Eigenaresse en mondhygiëniste Valerie van Brakel heeft namelijk meer dan 7 jaar ervaring in allerlei disciplines van de tandheelkunde. Een eigen praktijk in Klaaswaal is nu dus een logische stap.

Wanneer de mondhygiënist?

Een gezonde mond is altijd belangrijk. Soms is een bezoek aan onze praktijk echter in het bijzonder aan te bevelen. Bij een slechte gezondheid van uw gebit ontstaan er klachten zoals bloedend of ontstoken tandvlees. Dat er dan iets moet gebeuren is duidelijk. Ook bij een vieze adem of onfrisse smaak in de mond, tandsteen, terugkerende gaatjes of gevoelige tanden is het maken van een afspraak gewenst.

Eigen initiatief of doorverwijzing

Wanneer u zelf denkt dat er wat aan de conditie van uw mond verbeterd kan worden bent u natuurlijk van harte welkom bij FRIS Mondzorg in Klaaswaal. Het kan ook zijn dat u wordt doorverwezen door uw tandarts. Bij ons maakt dat weinig verschil. Bij FRIS Mondzorg krijgen al onze klanten het juiste advies en een op de persoonlijke situatie toegespitste behandeling. U wordt dus op een prettige en professionele manier geholpen.

Afspraak of informatie

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van onze website: www.frismondzorg.nl. Bellen kan ook: 0186 71 1107.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.