Wethouder Steen loopt middag mee met de Hoeksche Waard Runners om post te bezorgen over energiezuinig wonen

0
287
Foto Gemeente Hoeksche Waard

Vandaag liep wethouder Huibert Steen (Duurzaamheid) een stukje mee met de Hoeksche Waard Runners. De HW Runners bezorgen huis-aan-huis post van bedrijven en rondom de decembermaand ook post van inwoners in de Hoeksche Waard. Hiermee halen zij geld op voor Stichting Roparun voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten. De komende maanden bezorgen zij bij meerdere inwoners informatie over verschillende acties om energiezuinig te wonen.


 
Huibert Steen: “Ik vind het leuk en belangrijk om de vrijwilligers van HW Runners eens in de spotlight te zetten. Zij doen fantastisch werk 💪 Onze brieven over de duurzame acties worden zo bezorgd te voet én er wordt geld opgehaald voor een mooi doel.”
 
Gemeente Hoeksche Waard trapt af met een isolatieactie (vloer, bodem en gevel) voor woningeigenaren. Daarna volgen acties voor een hybride warmtepomp en glas. Ook komen er acties gericht op huurders en verenigingen van eigenaren (VvE’s) met informatie om de woning en het gebouw te verduurzamen. De gemeente werkt bij dit alles samen met het Regionaal Energieloket.
 
De actie worden ook gedeeld bij de gemeente Hoeksche Waard en  op de website van het Regionaal Energie Loket.
 
Ook mailings huis-aan-huis versturen in de Hoeksche Waard, of kerst- en nieuwjaarspost? Kijk eens op 👉www.hwrunners.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.