Komst Inspiratiebus verplaatst naar het voorjaar

77
Foto PR

Op woensdag 1 december zou de Inspiratiebus van Avans Hogeschool naar de Hoeksche Waard komen. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het bezoek van de bus op 1 december afgezegd. We gaan een nieuw moment in het voorjaar 2022 inplannen laat de gemeente Hoeksche Waard weten.

Om inwoners en professionals te informeren over welke technologische ontwikkelingen er zijn om te helpen in het dagelijks leven, kunnen inwoners en professionals in de Inspiratiebus kennismaken met technologie voor alledag. Mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen, in hun eigen omgeving. Maar wat nou als de dagelijkse dingen wat meer moeite gaan kosten? Technologie kan hierbij dan ondersteunen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.