SSS verliest op een regenachtig sportpark bij HBSS

1 Min Read

Schiedam – Op een regenachtig sportpark Harga in Schiedam speelde SSS om 12.00  uur tegen HBSS.

Na een wat povere eerste helft, waarbij HBSS na een klein kwartier op 1-0 kwam, acteerde SSS de tweede helft veel beter en kwam na 73 minuten verdiend langszij door een doelpunt van Ryan Richard na een prachtige aanval over rechts.

Met nog 5 minuten te spelen maakte Mark de Bie zich knap vrij en schoot van buiten de zestien op de paal en leek de wedstrijd te eindigen in een terechte 1-1.  Uit een tegenaanval scoorde HBSS via een lucky de 2-1. Nog geen 2 minuten later scoorde HBSS de 3-1 na weifelend optreden in de SSS-verdediging. De uitslag deed geen recht aan de veldverhouding en was enigszins geflatteerd. Al met al toch een leuke en nuttige vriendschappelijke wedstrijd.

Volgende week speelt SSS 1 om 13.00 uur uit bij buurman GOZ in Mijnsheerenland.