FC Binnenmaas wint van YVV De Zwervers in de Voetbal Rotterdam Cup

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Maasdam – Op zaterdag 4 december speelde FC Binnenmaas de inhaalwedstrijd voor de Voetbal Rotterdam Cup tegen 3e klasser YVV De Zwervers.

In de eerste helft had FC Binnenmaas veel de bal en zakte YVV De Zwervers ver in om de ruimte voor de groen-gelen klein te houden. FC Binnenmaas combineerde goed, maar kwam niet veel voor het doel. Het spel speelde zich vooral al af op het middenveld. Na circa 15 minuten schakelde FC Binnenmaas een tandje bij, ging het baltempo omhoog en werden de middenvelders beter bereikt. Dat resulteerde in een 3-0 ruststand door doelpunten van Delano Oehlers, Luc Rozendaal (penalty) en Junior van Esch.

Na rust verslapte het spel van FC Binnenmaas en kwam YVV De Zwervers op een 3-1 in de 49ste minuut (buitenspel?). FC Binnenmaas had de waarschuwing niet goed begrepen en kwam goed weg toen YVV De Zwerver een paar minuten later een penalty claimde. FC Binnenmaas schroefde het tempo weer op, ging geconcentreerder spelen en liep uiteindelijk uit naar een 5-1 overwinning, door 2 doelpunten van Junior van Esch (die hiermee een hattrick scoorde).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren