Booster priklocatie in het voormalige Alcazar in Puttershoek geopend

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Priklocatie in de Musichall in de Musichall van het voormalige Alcazar Events - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Vandaag zetten medewerkers van GGD Zuid-Holland Zuid (GGD ZHZ) de eerste boosterprikken tegen corona in de nieuwe priklocatie in Puttershoek. Burgemeester Bram van Hemmen sprak vooraf met de medewerkers van de GGD om hen succes te wensen. “Fijn dat we wederom een beroep op jullie kunnen doen,” aldus de burgemeester. “Want wat jullie doen, is ontzettend belangrijk. Dat jullie dit werk kunnen doen in Alcazar maakt het extra bijzonder. Deze locatie had altijd al een belangrijke regionale functie en dat heeft het nu weer.”

De nieuwe locatie is gevestigd in de voormalige discotheek Alcazar aan de Groeneweg 16 in Puttershoek. De voormalige discotheek Alcazar is gekozen vanwege de ligging in de regio, de ruime parkeermogelijkheden en de goede bereikbaarheid. Met het openen van deze nieuwe vaccinatielocatie biedt de GGD ZHZ een ruimere spreiding over de regio Zuid-Holland Zuid waar inwoners terecht kunnen voor hun vaccinatie.

Inwoners kunnen alleen op afspraak terecht voor hun vaccinatie. De meest actuele informatie over de vaccinatielocaties en openingstijden is te vinden op de website van de GGD ZHZ.

Online een afspraak inplannen kan 24 uur per dag via de website. Dit kan ook wanneer inwoners de uitnodiging van het RIVM nog niet hebben ontvangen, maar hun geboortejaar wel aan de beurt is.

Burgemeester van Hemmen in gesprek op de Priklocatie op het Horecaplein voor het Belgisch Biercafe van het voormalige Alcazar Events – Foto Gemeente Hoeksche Waard
Priklocatie in de Musichall in de Musichall van het voormalige Alcazar Events – Foto Gemeente Hoeksche Waard

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren