Echtpaar Verver-van Venrooij uit Piershil 60 jaar getrouwd!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Echtpaar Verver-van Venrooij 60 jaar getrouwd - Foto Gemeente HW

Piershil – Vandaag, maandag 27 december, zijn Wim (84) en Truus (82) Verver-van Venrooij uit Piershil 60 jaar getrouwd. Dorpswethouder Joanne Blaak ging op visite bij het diamanten echtpaar en feliciteerde hen namens het gemeentebestuur met hun diamanten jubileum.

Het paar leerde elkaar al jong kennen. Ze waren buren en ook was Wim bevriend met de broer van Truus. Hij kwam dus regelmatig bij Truus thuis over de vloer. En zoals dat zo vaak gaat, sprong op een gegeven moment de vonk over. Het paar woonde eerst op een zolderkamertje op de West-Varkenoordseweg in Rotterdam. Daar werd ook hun oudste dochter geboren. Daarna verhuisden ze naar Spijkenisse waar hun tweede dochter ter wereld kwam. Inmiddels wonen ze alweer een halve eeuw met veel plezier in Piershil. Het gezin is inmiddels uitgebreid met 4 kleinkinderen, een achterkleinzoon en de tweede achterkleinzoon is onderweg.

Wim is erg geïnteresseerd in politiek en dan vooral de financiële kant ervan. Hier leest hij veel over. Ook Truus houdt van (veel) lezen. Verder puzzelt het echtpaar graag. Beiden zijn ook nog eens actief als vrijwilliger. Vroeger in de bibliotheek van Piershil en nu regelen zij het spel Koersbal (een variant op jeu de boules) in woonzorgcentrum Heemzicht in Piershil. Hoe het komt dat het echtpaar al zo lang gelukkig met elkaar is? Door een goede basis, namelijk wederzijds respect hebben voor elkaar en op elkaar kunnen vertrouwen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren