Vanaf 17 januari ook vrije inloop voor de booster in vaccinatie locatie Puttershoek, Dordrecht en Gorinchem

1615
Priklocatie in de Musichall in de Musichall van het voormalige Alcazar Events - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Nog geen tijd gehad om je boosterprik in te plannen? Vanaf 17 januari is er nu ook vrije inloop voor deze extra vaccinatie op alle drie de locaties in Zuid-Holland Zuid: Dordrecht, Gorinchem en Puttershoek.

Om in aanmerking te komen voor de booster moet iedereen aan een aantal voorwaarden voldoen: je bent minimaal 3 maanden geleden voor de laatste keer gevaccineerd of positief getest op corona en je bent minimaal 18 jaar oud. De boostervaccinatie is met een mRNA-vaccin – Pfizer of Moderna – en er kan niet voor een vaccin gekozen worden.

Van 17 tot en met 23 januari 2022 zijn de tijden op alle locaties gelijk

17 t/m 22 januari van 15.00 tot 19.00 uur.
23 januari van 8.00 tot 13.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.