Verkiezingen: VVD iCafé Wonen met Kamerlid Daniel Koerhuis

1
109

Hoeksche Waard –  Op woensdag 2 februari (20.00 uur) organiseren de VVD-netwerken Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Nissewaard en Voorne aan Zee een digitaal iCafé (via Zoom) over wonen. Te gast zijn Tweede Kamerlid Daniel Koerhuis, Statenlid Karima Bouchtaoui en architect Jan-Paul Bron Zij zullen het onderwerp wonen vanuit hun perspectief toelichten waarna er ruimte is voor vragen en discussie. 

Woningbouw is een onderwerp dat de gemoederen bezighoudt. Voor veel mensen is het moeilijk om een geschikt en betaalbaar huis te vinden. De VVD zet zich al jaren in voor bouwen en voor een betere doorstroming. Maar hoe kunnen we hiervoor zorgen en wat kunnen de landelijke politiek, provincie en gemeenten hierin betekenen? En hoe kunnen nieuwe vormen van woningbouw inspelen op eigentijdse behoeften van inwoners? 

Daniel Koerhuis pleit in de Tweede Kamer al diverse jaren voor meer woningbouw. Hij zal zijn visie geven op wat het Rijk kan doen om het woningtekort op te lossen. Karima Bouchtaoui zal hier verder op ingaan vanuit het provinciaal perspectief. Tot slot zal Jan-Paul Bron (architect bij Zeelenberg Architectuur) ingaan op succesvolle voorbeelden van nieuwe woonvormen. Uiteraard zijn er deze avond ook weer diverse raadsleden aanwezig om eventuele vragen op gemeentelijk niveau te beantwoorden. 

Wil je aanwezig zijn, een vraag stellen of gewoon meeluisteren? Meld je dan aan via www.vvdhoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.