Muziek Palet in ’s-Gravendeel gaat weer verder op de muzikale reis.

0
212

Welzijn Hoeksche Waard biedt op 4 februari 2022 het Muziek Palet weer aan in samenwerking met ASG ’s-Gravendeel in ’t Trefpunt in Dienstencentrum ‘t Weegje .

Adri Poortvliet, bekende organist en dirigent, laat elke eerste vrijdag van de maand een aantal prachtige muziekstukken de revue passeren waar u van kunt genieten. Hij geeft wat achtergrondinformatie over de componist en de muziek en dan is het de prachtige muziek beleven.

Deze keer worden o.a. Georg Friedrich Händel met Harp Concerto, Brahms met Hungarian Dance No.5, Tchaikovsky  met “Waltz of the Flowers”  maar ook Glenn Miller Orchestra met “In the Mood” met beeld en geluid toegelicht.                                                               

Laat u verrassen..

4 februari 2022  van 10.00 uur tot 11.00 uur kunt u dit Muziek Palet meemaken. Kosten 2,00 incl. koffie of thee met wat lekkers. Er is geen QR code nodig maar wel een mondkapje totdat u zit. De zaal is ruim opgezet.

U kunt gebruik maken van de haal en breng service van de Wielewaal. Deze is voor leden van ASG en PCOB gratis. Iedereen die hier gebruik van wil maken kan contact opnemen met de Wielewaal via telnr. 06-11223496 of voor meer informatie onze website bezoeken https://www.dewielewaalhw.nl/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.