Ouderenochtend Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Voor de maandelijkse ouderenochtend in de bibliotheek in Nieuw-Beijerland is Welzijn Hoeksche Waard opzoek naar een creatieve vrijwilliger.

Bent u een echte Crea Bea en vindt u het leuk om knutselwerkjes te verzinnen en voor te bereiden? Vindt u het leuk om met ouderen te werken en onderdeel uit te maken van een klein gezellig team van vrijwilligers? Dan zoeken we u! Voor meer informatie neemt u contact op met Linda van der Wal, 06-82848467, [email protected].

De ouderenochtend Nieuw-Beijerland is elke eerste donderdag van de maand in de bibliotheek te vinden. Naast het gezellig samenkomen en koffie of thee drinken, wordt er altijd gezorgd voor een creatieve activiteit en als men daar geen zin in heeft kan er ook gezellig een spelletje rummikub gespeeld worden.

De vrijwilligers heten u weer van harte welkom op 3 maart van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn 2,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren