Verkiezingen: Luisteren naar wat de Hoeksche Waarder bezig houdt.

0
213

BurgerBelangen Hoeksche Waard, een onafhankelijke, kritische, lokale partij die haar taken serieus neemt en altijd het belang van de burger voor ogen houdt. 

Ons verkiezingsprogramma ziet er anders uit dan van veel andere partijen. Met minder tekst en veel visuele contents om zo onze boodschap nóg duidelijker onder de aandacht te brengen

BBHW kijkt uit naar de verkiezingen op 14, 15 en 16 maart.  Er is hard gewerkt door fractie, bestuur en leden om een eerlijk en haalbaar programma neer te leggen voor de komende vier jaar. Een programma waar we voor 100% achter staan. Bijvoorbeeld: ‘het behoud en uitbreiding van het groen in de Hoeksche Waard’, punt 9 in ons verkiezingsprogramma. 

We zijn ons terdege bewust van de ingrijpende en grote veranderingen die op ons eiland plaatsvinden. Denk aan de toename van het aantal woningen, auto’s, windmolens, zonneparken, maar ook de afname van veel natuur: bomen en biodiversiteit. BBHW maakt zich hard voor een groene, landelijke en open Hoeksche Waard.

Wilt u ons verkiezingsprogramma inzien? Dan verwijzen wij u naar onze website www.hwbb.nl/verkiezingen-maart-2022.


Dit betreft een gesponsord artikel


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.