Afhaal Lentekost Welzijn Hoeksche Waard bij de Drie Lelies

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Puttershoek – Op 19 mei wordt de mogelijkheid weer geboden om een drie gangen Lentekost af te halen. Afhalen kan tussen 12.00 en 13.00 uur. Bent u echt niet in staat om langs te komen dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding en dan zullen we bij u bezorgen tussen 12.00 en 13.00 uur.

Terugblik Bevrijdingsdag
Om Bevrijdingsdag voor de ouderen van Puttershoek en Maasdam een feestelijk tintje te geven organiseerden de vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard en Gert Schilperoort van De Drie Lelies een heerlijke drie gangen afhaal-Lentekost. Er waren 60 deelnemers deze keer! Het echtpaar Lammers stond klaar voor de mensen die wel wilden deelnemen, maar aan huis gekluisterd waren. Voor de gelegenheid van Bevrijdingsdag had Henne Lammers het Nieuw Guinea Herinneringskruis opgespeld. Naast het lekkere eten was het voor veel mensen ook heel fijn om weer even een loopje en een praatje te hebben met iemand. Dit alles op een afstand van 1,5 meter natuurlijk.

De kosten zijn € 10,00 per persoon. Bij afhalen met pin of gepast betalen bij de bar van De Drie Lelies en bij bezorgen gepast betalen bij de bezorger. Wij hanteren 1,5 meter afstand. U kunt zich aanmelden t/m 15 mei bij Tannie Stooker, tel. 078-6763928


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren