5 genomineerde bedrijven voor de Hoeksche Pluim zijn bekend gemaakt

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – De Commissie Hoeksche Pluim 2017 heeft vandaag de vijf genomineerde bedrijven bekend gemaakt, die meedingen naar deze prestigieuze ondernemersprijs. Deze selectie is gemaakt uit de ruim 50 bedrijven die zijn aangemeld op grond van ‘puur ondernemerschap’.

Bedrijven hebben zichzelf aangemeld voor de Hoeksche Pluim 2017 of zijn door collega-ondernemers opgegeven. De commissie Hoeksche Pluim heeft na een eerste selectie vijf bedrijven genomineerd. Deze blinken uit in puur ondernemen en zijn actief in verschillende branches. De top 5 wordt gevormd door (op alfabetische volgorde):

  • Combinex Dry Goods b.v., Zuid-Beijerland (transportbedrijf)
  • Eleqtron b.v., Numansdorp (elektrogroothandel)
  • TTI Tyre Trading b.v., Numansdorp (bandengroothandel)
  • Van Gemeren Mechanisatie b.v., Numansdorp (landbouwmachines)
  • Van der Ham Optometristen b.v., Oud-Beijerland (optiek)

Deze vijf bedrijven krijgen woensdag 15 februari een bezoek van de Hoeksche Pluim-jury. Na deze bedrijfsbezoeken blijven er drie ondernemingen over die kans maken op dé ondernemersprijs van de Hoeksche Waard. Zij geven op 30 maart 2017 een presentatie van hun bedrijf tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Rabobank Het Haringvliet in Heinenoord. Op grond daarvan kiest het  aanwezige publiek de uiteindelijke winnaar.

Kaarten voor de uitreiking van de Hoeksche Pluim 2017 kosten € 20,00. Bestel ze nu op www.o-hw.nl De Hoeksche Pluim is een initiatief van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren