Ingelaste liberale borrel VVD Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard –  Vanwege de Corona-maatregelen konden de liberale borrels in november en januari niet doorgaan. Vanwege de versoepelingen organiseert de VVD Hoeksche Waard, ondanks dat het niet de derde vrijdag van een oneven maand is, toch een liberale borrel op vrijdag 18 februari van 17.00 uur tot 19.00 uur in restaurant Koningshoeve, Botweg 1 A, 3286 LB Klaaswaal. 

Tijdens de borrel is het mogelijk om de VVD raads- en bestuursleden te leren kennen, gewoon bij te praten met bekenden of uw netwerk uit te breiden. Dit alles in een informele sfeer. Dit om de aansluiting tussen de politiek, inwoners en ondernemers te verbeteren. Iedereen die interesse heeft of zich betrokken voelt bij de gemeente Hoeksche waard is van harte welkom. Het is niet nodig om lid van de VVD te zijn. 

De liberale borrel op vrijdag 18 februari wordt gehouden in ‘t Voorhuys van Restaurant de Koningshoeve, Botweg 1 A, 3286 LB Klaaswaal. Het eerste drankje en de hapjes worden aangeboden door de VVD Hoeksche Waard. 

Nadere informatie over de liberale borrel is in te zien op de website: www.vvdhoekschewaard.nl 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren