Maak je eigen pretpark met Duplo in het Hoeksch MaakLokaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto BHW

Oud-Beijerland – Wat is nu leuker om te doen dan een pretpark bezoeken? Zelf een pretpark maken natuurlijk. Dat kan op 2 maart in het Hoeksch MaakLokaal in de foyer van de Lindenhoeve. Kinderen van 4-6 jaar gaan aan de slag met Duplo om samen een pretpark te bouwen.

Tijdens de workshop leren kinderen een pretpark bouwen. Ze gaan aan de slag met LEGO Education STEAM Park waarmee ze bewegende attracties kunnen bouwen. Zodoende leren ze spelenderwijs 21eeuwse vaardigheden en worden ze voor de toekomst voorbereid. Natuurlijk beginnen we eerst gezellig met een verhaaltje.

De leeftijd voor deze workshop is 4-6 jaar. De aangegeven leeftijdscategorie is de minimale leeftijd voor deze workshop. Ouders/begeleiders zijn welkom.

Lijkt je dit wat? Meld je dan gauw aan via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard (www.debhw.nl). Er kunnen max. 10 kinderen meedoen dus wees er snel bij.

Datum: 2 maart van 10:00 – 12:00 in de Foyer van de Lindenhoeve in Oud-Beijerland; Kosten met Biebpas: € 2,50, Plus abonnees betalen € 2,00 en zonder Biebpas zijn de kosten € 3,00.

Onderzoeken, leren samenwerken, logisch leren nadenken, probleem oplossen leer je allemaal spelenderwijs met LEGO Education Duplo STEAM. STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics. De mooiste plaats om je verhaal tot leven te brengen is de Bibliotheek”.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.