Lees hier het Hoeksche Waards Verkiezingsmagazine

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Het Hoeksche Waards verkiezingsmagazine is uit. In het magazine komen de lijsttrekkers van alle 12 partijen aan het woord. Zij vertellen waar hun partij voor staat en wat hun speerpunten zijn. Ook staan de contactgegevens en communicatiekanalen van de partijen in het magazine. Dat is handig als u bijvoorbeeld het verkiezingsprogramma van een bepaalde partij wilt lezen.

Praktische informatie

Behalve informatie over de partijen vindt u in het magazine ook allerlei praktische informatie. Bijvoorbeeld over het stemmen. Hoe gaat dat in zijn werk, wat moet u doen en waar moet u aan denken. Maar ook welke 11 stembureaus open zijn op maandag 14 en dinsdag 15 maart als u vervroegd wilt stemmen. En in welke 45 stembureaus u terechtkunt op woensdag 16 maart. Maar misschien komt het u beter uit om te stemmen in 1 van onze verkiezingsbussen die 3 dagen lang rondrijden over ons eiland? Of rijdt u liever even door 1 van de 2 drive-thru stemstraten op weg naar uw werk? Al deze informatie leest u in het magazine.

Lees hier het magazine

U kunt het magazine hieronder online lezen. Wilt u toch liever een papieren exemplaar? Dan kunt u – zolang de voorraad strekt – vanaf donderdag 3 maart een exemplaar ophalen bij 1 van de volgende afhaalpunten: gemeentehuis Maasdam, gemeentehuis Oud-Beijerland, Albert Heijn Puttershoek, Jumbo ’s-Gravendeel, Jumbo Oud-Beijerland, Moree Uitvaartverzorging Oud-Beijerland, PLUS Klaaswaal, PLUS Mijnsheerenland, PLUS Nieuw-Beijerland of PLUS Numansdorp. Zolang de voorraad strekt kunnen wij u er ook 1 toesturen. Bel dan 14 0186 of 088 – 647 36 47.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren