Liefde bloeit op na ontmoeting in virtuele kroeg in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Mingle the Single

Hoeksche Waard – In de corona-tijd een nieuwe partner of een nieuw maatje vinden, is lastig. Mingle the Single organiseert sinds april regelmatig ‘virtueel daten’ voor alleenstaanden en singles uit de Hoeksche Waard en omstreken. Een veilige eerste kennismaking, waar men in de online kroeg ongeveer 5 tot 8 andere alleenstaanden in dezelfde leeftijdscategorie spreekt. Na afloop kan men aangeven van wie men het e-mailadres zou willen ontvangen. Bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen de deelnemers elkaars e-mailadres. En dan is het aan hen.

“Enkele weken geleden ontvingen we bericht van een deelnemer uit Puttershoek die prille liefde heeft gevonden in onze virtuele kroeg! Zij hadden een ‘match’ na een eerste online kennismaking en zijn gaan e-mailen. Kort daarna hebben ze afgesproken. En nog een keer, en nog een keer. Er bloeit nu iets moois op tussen hen!” zegt Natascha de Ruiter, initiatiefneemster. “Ja, híer doen we het voor!”.

Op 9 december om 20:00 uur opent Mingle the Single haar virtuele kroeg voor alleenstaanden van 55 – 65 jaar. Voor heren is er nog voldoende plaats, de dames plaatsen gaan wat harder. Aanmelden kan via de website www.minglethesingle.nl Mocht het vol zijn, dan kan men ook altijd een e-mail sturen of zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Om mee te doen is veel ervaring met de computer niet nodig. Mingle the Single stuurt een dag van te voren een duidelijke instructiemail en er is ook de mogelijkheid om te testen of alles werkt voor aanvang.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren