Haakcafe Ronduit uit buurtschap Schenkeldijk doneert dekentjes aan het Albert Schweitzer ziekenhuis

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De dames haakte prachtige kleedjes voor het Albert Schweitzer ziekenhuis - Foto PR
Afgelopen week heeft haakcafe Ronduit uit Schenkeldijk weer een flinke donatie gedaan bij het Albert Schweitzer ziekenhuis.  Een nieuwe afdeling waar de enthousiast haakclub voor aan de slag mocht. Deze keer was het voor afdeling Geriatrie. 3 dozen vol met dekentjes voor over de benen van de oudere, omslagdoeken voor de kouwerlijke dames en mooie sjaals voor de mannen. Maar ook honden en kattenknuffels waar de dementerende mee kunnen knuffelen werden aangeboden.  

We zijn trots dat ons haakcafé weer wat heeft kunnen bijdrage aan deze groep oudere aldus Kim Sint-Nicolaas die het café coördineert.  Annemarie Kooijman, zij is activiteiten begeleider op deze afdeling, kon haar geluk niet op met deze donatie. Een mooi gebaar. Tijdens de ontvangt werden alweer nieuwe ideeën verzonnen dus we gaan gewoon verder waar we gebleven zijn.. op naar mooie nieuwe projecten voor de inmiddels 4 afdelingen innen het ziekenhuis waar we voor haken, aldus Kim.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren