Ken jij alle verkeersborden? Doe mee aan de Nationale Verkeersbordenquiz van Auto Indumij!

495

Ken jij de meeste verkeersborden nog? Doe dan nu mee aan de Nationale Verkeersbordenquiz van Auto Indumij. Voor deze nieuwe actie is het marketingteam van Auto Indumij een dagje op pad geweest met de nieuwe Renault Captur en hebben ze een aantal verkeersborden op de plaat vastgelegd.

In totaal hebben ze negen verkeersborden voor je geselecteerd die je op nationaleverkeersbordenquiz.nl kunt bekijken. Weet jij wat ze betekenen? Vul dan snel de juiste antwoorden in en test je kennis! 

Doe mee en maak kans op een Bol.com cadeaukaart!

Meedoen is niet alleen erg leuk maar ook nog eens heel makkeljk. Ga naar de speciale actiewebsite nationaleverkeersbordenquiz.nl en vink per foto de juiste betekenis aan. Je hebt 2 keuzes per vraag. Onder alle goede antwoorden verloot Auto Indumij een Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 100,-. Deelnemen is gratis  en kan t/m 31 mei. De winnaar of winnares maakt het team van Auto Indumij  medio juni bekend. Wij wensen je alvast veel plezier!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.