Yogales voor het goede doel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Yogales voor het goede doel

Volg jij in de maand maart yogales in de Barn in ’s-Gravendeel dan steun je daarmee het goede doel: de inkomsten van álle yogalessen worden gedoneerd aan giro 555.  

Je ziet in het hele land bijzondere initiatieven ontstaan en ook in de Hoeksche Waard leven veel mensen mee met de families en gezinnen in Oekraïne. Eigenaresse van In de Barn Eveline Vos bedacht een plan en kwam in actie. 

Eveline: “De ontstane situatie is vreselijk. Je kijkt toe en wilt iets doen. En ik merk dat veel bezoekers van In de Barn Hoeksche Waard met dezelfde gedachte rondlopen. Zo ontstond het idee om alle inkomsten van onze yogalessen van de volledige maand maart te doneren aan giro 555. Dit idee werd direct actief ondersteund door onze achterban. Er zijn zelfs mensen die een dubbele yogales boeken en er maar eentje bijwonen om op deze manier een extra donatie te doen. Hoe bijzonder is dat?” 

Het mes snijdt eigenlijk aan twee kanten. Jij volgt een fijne yogales en tegelijkertijd steun je daarmee het goede doel. Iets voor jou? Meld je dan aan voor één of meerdere yogalessen via [email protected]. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren