Geslaagde premiere van theathervoorstelling Momentum in De Evangelische Kerk de Poort

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
©Rosa Quist, Momentum
Oud-Beijerland – Hoe bijzonder is het om in onze Hoeksche Waard zo’n prachtige voorstelling te zien.Het deel 1944 is actueler dan ooit en komt zo binnen, zo goed gedaan door de acteurs.Ik kom zeker nog een keer kijken. In een uitverkocht gebouw De Poort was het na jaren van voorbereiding gisterenavond eindelijk zover, de première van Momentum.
 

De 4 Hoeksche Waardse acteurs Paulien Bredius, Loes de Bree, Chantal Jongman en Lotje Kruithof spelen de rollen van hun leven. Samen met de dansers van Dans- en Theaterschool Balanceth en het gelegenheidskoor begeleid door cellisten wordt niet alleen een stukje Hoeksche Waardse geschiedenis maar ook de toekomst vanuit een persoonlijk perspectief getoond. En dit alles onder de bezielende regie van Martijn Kramp. De woorden van scriptschrijver Alain Pringels krijgen een actuele lading als er over oorlog en vrijheid gesproken wordt. De voorstelling wordt ondersteund door technische hoogstandjes; indrukwekkende belichting, bijzondere videobeelden, overweldigende muziek, alle speciaal voor de voorstelling ontworpen kleding en een prachtig decor. 
 
Mis dit unieke muziektheaterspektakel niet en koop een kaartje! Momentum is een Stichting Dok-C productie en wordt 12, 17,18, 19, 24, 25, 26 maart gespeeld in Gebouw de Poort, Oud-Beijerland. Kaartjes kunnen gekocht worden via www.momentumhoekschewaard.nl

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren