Formidabele prestatie Goudswaardse Boys bij Overmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto en verslag Sander Schilperoort

Rotterdam – Afgelopen zaterdag leverde Goudswaardse Boys een formidabele prestatie door koploper en gedoodverfde kampioen Overmaas op 0-0 te houden.

Zoals verwacht werd de ploeg van trainer Leo Tol onder de rook van de Kuip door de technisch superieure thuisclub voornamelijk op eigen helft vast gepind, maar gaf niets weg. Desondanks waren de Goudswaarders in de tegenstoot zeker niet ongevaarlijk en hadden Darwyn Pennock, Thimo Herrewijnen en Jacco Vink met wat meer rust aan de bal de Rotterdammers pijn kunnen doen.

Na de onderbreking veranderde er weinig aan het spelbeeld. De Goudswaardse defensie gaf geen krimp en de gastheren werden met het verstrijken van de tijd onzorgvuldiger. Met nog tien minuten op de klok leek de arbiter Overmaas de helpende hand te reiken. Na een onschuldig duel met invaller Benjamin Eenkhoorn op de rand van het strafschopgebied ging Rotterdammer Bradley Saris maar al te graag naar de grond: penalty. Doelman Bryan Huijzers was ook in deze situatie niet te passeren en keerde de kalktrap van collega-keeper Tom Dijksman. Diep in de extra tijd moest de getergde thuisclub het met een man minder doen toen Mucahit Kolukirik invaller Wouter Bijl op onreglementaire wijze een vrije doortocht naar het doel belette en met rood naar de kant moest.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren