Uniek en nieuw in de Hoeksche Waard: Babyspa Bibabubbel

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Bibabubbel
Oud-Beijerland – Vanaf 14 maart kunnen baby’s onder begeleiding van hun ouders bij de nieuwe babyspa Bibabubbel  ontspannen in het speciale Baby bubbelbad.

Foto: Bibabubbel

Bibabubbel zorgt voor een warm ontvangst met koffie of thee met wat lekkers Daarna krijgt men uitleg en krijgt De baby een speciaal drijfbandje om De baby kan daardoor vrij bewegen in warm gezuiverd water met bubbels en hydrotherapie. Dit voelt voor hen als een baarmoeder en is ook goed voor o.a. de ontwikkeling van de spieren, darmkrampjes, slaapprobleempjes en stimuleert ook de groei en daardoor zeer geschikt voor prematuur babytjes. Na het floaten kunnen de baby,s door hun ouders gemasseerd worden onder begeleiding van gediplomeerd docente babymassage. 

 
Deze sessies zorgen ook voor een goede bonding tussen ouder en kind.Babymassage heeft voor ouder en kind veel positieve effecten. Ook is er tijd en een luisterend oor voor jonge ouders bij Bibabubbel. Kortom een bezoekje aan de babyspa is een qualitytime voor ouder en baby.
 
Foto: Bibabubbel

Bibabubbel is sfeervol en ingericht met veel aandacht voor hygiene en veiligheid. Bibabubbel verkoopt ook cadeaubonnen als bv kraamcadeau of  babyshower.

Ook is het mogelijk de cadeaubon uit te breiden als kraampakket met bv een leuk badjasje naar wens op maat.Kortom wij zijn trots op onze Bibabubbel en kijken er naar uit om ouder en kindje mooie momenten te laten beleven.
 
Bibabubbel werkt op afspraak kijk hiervoor op de website https://www.bibabubbel.nl
 

Maak een afspraak!

We hebben er ontzettend veel zin in om jullie helemaal in de watten te leggen.
 

Openingstijden

Wij zijn geopend op afspraak. Wij willen iedere baby evenveel aandacht geven daarom werken wij alleen op afspraak.

Locatie

Wilhelminaplein 8
3262 SW
Oud-Beijerland

Contact

[email protected]
06 427 19 819


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren