Midweekse driepunter voor NBSVV in inhaalduel tegen DRL

Aan de inhaalwedstrijd tegen DRL heeft NBSVV drie punten overgehouden. De 0-1 achterstand bij rust werd door doelpunten van Pieter Vogelaar en Martijn van Zuuren omgezet in de welkome 2-1 overwinning.

DRL, een met veel kabaal opererende ploeg uit Rotterdam, kwam na tien minuten op een 0-1 voorsprong toen de verdediging van NBSVV op snelheid werd geklopt na een diepe bal van de gasten. Redelijk veel balverlies van beide kanten zorgden voor een rommelig spelbeeld zonder veel kansen. Na ruim een half uur kwam de grootste kans voor NBSVV voor rust, maar de inzet van William Benard stuiterde via binnenkant paal terug het veld in. Aan de andere kant keepte doelman Miguel ten Hove alert op een snelle uitbraak van DRL.

Na rust leek NBSVV met wat meer beleving uit de kleedkamer te zijn gekomen dan de tegenstander. In de 51eminuut viel de gelijkmaker.  Pieter Vogelaar kogelde een vrije trap van 20 meter hard tegen het net: 1-1. DRL kreeg na een uur spelen nog twee grote kansen op rij, maar trof geen doel. De wedstrijd leek vervolgens wat dood te bloeden, totdat kort voor tijd een voorzet van Patrick Ridderhof door Martijn van Zuuren prachtig diagonaal werd binnengekopt waardoor hij de thuisploeg alsnog de zege bezorgde.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.